بیش از ۳۳۰ نفر از واقفین علم و فناوری از جایزه مصطفی(ص) حمایت کردند

کدخبر: 2091638

جایزه مصطفی(ص) با هدف ترویج علم و فناوری و الگوسازی دانشمندان مسلمان در سطح بین‌المللی توانست با مشارکت ۳۳۰ عضو حقیقی و حقوقی از واقفین علم و فناوری، بیش از ۱۰۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را در تأمین مالی این جایزه علمی بین‌المللی جلب کند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، سیدعلی عمرانی رییس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) در گفتگویی با اشاره به مشارکت 299 عضو داخلی و 30 عضو بین‌المللی در تأمین مالی جایزه مصطفی (ص) در دوره یک ساله از شروع فعالیت صندوق سرمایه­گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: با اعطای نشان خادم المصطفی (ص) از واقفین علمی و فناوری تقدیر شد و با افزایش سرمایه صندوق موقوفات جایزه به بیش از 106 میلیارد و 500 میلیون ریال، امکان توسعه علم و فناوری در جهان اسلام ایجاد شده است.

عمرانی افزود: اعضای جامعه خادم المصطفی (ص) با مشارکت در نهاد تامین مالی بنیاد مصطفی (ص) با چشم انداز "تبدیـل شـدن بـه بزرگترین نهاد سرمایه‌گـذاری توسـعه علـم وفنـاوری در جهـان اسـلام"، در راستای تامین هزینه‌های جایزه مصطفی (ص) در سال گذشته و حمایت از توسعه علم و فناوری در جهان اسلام گامی ماندگار برداشتند.

وی تصریح کرد: نهاد تامین مالی این بنیاد با ثبت سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های توسعه‌ای در زمینه‌ی علم و فناوری از جمله نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(استپ) در مالزی که با حضور بالغ بر ۳۰ دانشمند برجسته از جهان اسلام برگزار شد در کارنامه‌ی فعالیت یکساله خود، با سرعت بیشتری مسیرتوسعه علم و فناوری جهان اسلام را در سال‌های آتی خواهد پیمود.

عمرانی در تشریح دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در دبیرخانه جایزه مصطفی (ص) عنوان کرد: یکی از اهداف جایزه مصطفی (ص) ، تقویت وقف و نذرهای علمی و فناوری است و در تحقق برنامه‌های علمی و ترویجی از ظرفیت‌های ارتباطی بهره‌برداری کردیم به نحوی که با شرکت در 8 رویداد مهم علمی داخلی جایزه معرفی شده است و تلاش شد تا با تعامل بیشتر با رسانه‌ها از ارتباط‌های رسانه‌ای نیز استفاده کنیم.

رییس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) ادامه داد: تامین مالی جمعی با تکیه بر جامعه خادم المصطفی (ص) می‌تواند الگویی نوین در راسـتای تجلیل از دانشمندان بزرگ جهان اسلام و ترغیـب و تشـویق خیریـن نیک اندیـش به منظور حمایـت از توسـعه علـم و فنـاوری را در بسـتر وقـف و نذر علمـی ارائه دهد و موجب برپایی"تمدن نوین اسلامی" و احیای مرجعیت علمی جهان اسلام شود.

وی در پایان تاکید کرد: جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) نخستین دوره خود را سال گذشته همزمان با هفته وحدت پشت سرگذاشت و حرکت در مسیر ارتقای علمی جهان اسلام را کلید زد. در این جایزه، دانشمندان جهان اسلام، دانشمندان مسلمان جهان و دانشمندان مقیم در کشورهای اسلامی مورد توجه قرار می‌گیرند.

ارسال نظر: