کارشناس بهداشت مواد غذایی توصیه کرد:

کاهش احساس تشنگی با مصرف سبزی، شیر گرم و فرنی

کدخبر: 2098452

کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و هم‌چنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح بدن فرد روزه‌دار می‌شود.

به گزارش « نسیم آنلاین »، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی در پاسخ خصوص مواد غذایی مناسب برای جلوگیری از تشنگی شدید در ایام روزه‌داری اظهار کرد: مصرف شیر گرم و فرنی یا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.

وی افزود: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه‌دار می‌شود.

عبدالعزیزی عنوان کرد: مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آب میوه، شیر کم چربی، دوغ بدون نمک در فاصله پس از افطار تا هنگام خوابیدن کمک می‌کند که تعادل آب و الکترولیت‌های بدن شما در هنگام روزه‌داری خفط شود.

این کارشناس ادامه داد: توصیه می‌شود در وعده سحری مقدار مناسبی سبزی‌های مختلف مصرف شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سبزی‌ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب علاوه بر تامین ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می‌کنند.

ارسال نظر: