آمادگی دانشگاه پیام نور برای انتقال فناوری‌های نوین آموزشی به افغانستان

کدخبر: 2199984

رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه این دانشگاه در شیوه‌های آموزشی الکترونیکی، نیمه حضوری و حضوری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرد گفت: دانشگاه پیام نور با ۵۴ نمایندگی در سایر کشورها از ظرفیت و پتانسیل بسیار مطلوبی در زمینه انتقال دانش و تکنولوژی به دانشجویان دیگر کشورها برخوردار است.

به گزارش ایسنا، دکتر زمانی رئیس دانشگاه پیام نور در دیدار با وزیر تحصیلات عالی افغانستان افزود: دانشگاه پیام نور با ۵۰۰ مرکز و واحد و ۴ هزار عضو هیات علمی به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور ایران در رشته های علوم پایه ،فنی و مهندسی و هنر در کلیه مقاطع تحصیلی فعالیت می کند.

وی با تاکید بر گسترش دیپلماسی علمی و همکاری مشترک بین دو کشور دوست و با اشاره به پتانسیل های آزمایشگاهی موجود در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک شاهد گسترش فعالیت های علمی بین دو کشور باشیم .

وی با اشاره به تسهیل روند آموزش دانشجویان کشور افغانستان در دانشگاه پیام نور گفت: با گسترش شعبه هرات در کشور افغانستان میتوانیم بحث تحصیلات تکمیلی را با جدیت بیشتری پیگیری نماییم و در رشته هایی که نیاز به آزمایشگاه دارند با ایجاد شرایط مناسب در مرکز استان خراسان امکان ادامه تحصیل را فراهم آوریم.

دکتر زمانی با اشاره به انتخاب دانشگاه پیام نور به عنوان هاب بین المللی افزود: دانشگاه پیام نور فرصت های بسیاری را برای گسترش رشته های مورد نیاز دو کشور در اختیار دارد و می توانیم با ایجاد رشته های جدید ضمن گسترش همکاری های مشترک، گامی بزرگ در جهت رشد و اعتلای بیشتر دو کشور برداریم.

وی همچنین از اجرایی شدن پروژه های مشترک اعضای هیات علمی دو کشور استقبال کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در بخش تدوین محتوای الکترونیکی، چاپ کتب ، پژوهش ها و تحقیقات مشترک می تواند با کشور افغانستان همکاری کند.

رئیس دانشگاه پیام نور، در پایان با تاکید بر لزوم انتقال فناوری و تکنولوژی های آموزشی گفت: دانشگاه پیام نور با تشکیل کمیته ای تمامی نکات تفاهم نامه را در مدت زمان معین اجرایی خواهد کرد.

مقام عالی تحصیلات تکمیلی افغانستان نیز در این جلسه ضمن تشکر از همکاری های دانشگاه پیام نور با اشاره به پتانسیل های موجود در این دانشگاه جهت ارتقاء اعضای هیات علمی و دانشجویان کشور افغانستان گفت: امیدواریم در آینده نزدیک با ایجاد زیرساخت‌ها ی لازم در کشور افغانستان زمینه تحصیل آسان دانشجویان در آن کشور بیش از گذشته فراهم شده و با موافقت افزایش درخواست بورسیه در کشور افغانستان، زمینه گسترش تحصیلات تکمیلی در آن کشور فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، وی انتقال تکنولوژی های آموزشی از سوی دانشگاه پیام نور به این کشور را بسیار مثبت ارزیابی و آمادگی خود را برای گسترش همکاری مشترک با این دانشگاه اعلام کرد.

منبع: ایسنا

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: