معاون بهداشت وزارت بهداشت:

واکسیناسیون تمام مصدومین مناطق زلزله‌زده انجام شده است

کدخبر: 2202904

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در این مدت اپیدمی آنفلوانزا در تمام مناطق کشور به جز مناطق زلزله زده، وجود داشته است، تصریح کرد: این دستاورد به دلیل عملکرد خوب و واکسینه کردن ۲۵ هزار نفر برعلیه این بیماری بود.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس ، علیرضا رییسی در سفر به کرمانشاه و در نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی این استان، قدردانی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و استمرار خدمات بهداشتی و درمانی را از اهداف سفرش برشمرد و گفت: یکی از سندهای افتخار تاریخی وزارت بهداشت، در حادثه تلخ زلزله اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه انتقال سالم مصدومین، درمان مناسب و همچنین پیگیری جدی وضعیت بیماران یکی از شاخص‌های مهم در این حادثه بود، تصریح کرد: زلزله برای مناطقی که بر روی کمربند زلزله هستند، غیر مترقبه نیست و باید همیشه برای رویارویی با آن آماده بود.

رییسی درخصوص اقدامات ارزشمند به مردم زلزله زده گفت: می‌توانیم ادعا کنیم که در مناطق زلزله زده حتی یک واکسن که باید تلقیح می‌شد، فراموش نشده و واکسیناسیون تمام مصدومین بر علیه بیماری کزاز انجام شده است، همچنین تعیین تکلیف مادران باردار کمتر از یک هفته، از شاخص‌های خوب خدمات بهداشت در این‌ مناطق بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در این مدت اپیدمی انفلوانزا در تمام مناطق کشور به جز مناطق زلزله زده، وجود داشته است، تصریح کرد: این دستاورد به دلیل عملکرد خوب و واکسینه کردن 25 هزار نفر برعلیه این بیماری بود.

وی عنوان کرد: کارنامه بهداشت و درمان خوب و قابل قبول است اما ما مسئول سلامت مردم بوده و کماکان نگران بروز اپیدمی‌ها در این‌ مناطق هستیم.

رییسی درخصوص معضلاتی که همچنان سلامتی مردم را در مناطق زلزله زده تهدید می‌کند، یادآور شد: پیش بینی می‌کنیم اگر مشکلات آبهای روان و راکد، فاضلاب‌ها، نخاله‌ها و سایر تهدید کننده‌های سلامت مردم حل نشود، باتوجه به گرمای منطقه اپیدمی بروز می‌کند و این قابل پیش بینی است.

وی گفت: درحال حاضر، مهم‌ترین کار، تعیین تکلیف مسئولیت سازمان‌ها توسط مدیران ارشد استان است و به طور مثال باید روشن شود که چه کسی مسئول جمع آوری نخاله‌ها است و چه کسی باید مشکل سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها را حل کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: مشخص نمودن نقاط آسیب پذیر و تمرکز بر روی رفع تهدیدهای آن نواحی، از اولویت خاصی برخوردار است.

وی با تاکید براینکه در زمینه نیروی انسانی و امکانات حوزه بهداشت در منطقه هیچ کمبودی نداشته و نداریم، به تامین تمام تعهدات دانشگاه در استان در این زمینه اشاره کرد و گفت: خود مردم هم باید برای حفظ سلامتی خود تلاش کرده و متولیان سلامت را یاری دهند و از بروز اپیدمی بیماریهای گرمسیری پیشگیری شود.

منبع: فارس

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: