در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

انجام بیش از ۷۰۰ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی/ ارجاع بیش از ۴ هزار پرونده متخلف به مراجع قضایی

کدخبر: 2251148

معاون دفتر سلامت محیط کار وزارت بهداشت از ارجاع ۴ هزار واحد متخلف توزیع مواد غذایی به مراجع قضایی خبر داد.

فرهادی معاون دفتر سلامت و محیط کار وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ با اشاره به اینکه از اول تابستان تاکنون 703 هزار و 783 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است، اظهار کرد: طی بازرسی ها از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از اول فصل تابستان تا به حال 2 هزار و 376 واحد متخلف به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی پلمپ شده اند.

وی ادامه داد: علاوه بر پلمپ مراکز متخلف، پرونده 4 هزار و 666 از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل بروز تخلف به مراکز قضایی ارجاع داده شده اند.

فرهادی تأکید کرد: با توجه به فصل تابستان و افزایش تعداد مسافرت ها نظارت جدی بر اغذیه فروشی ها و رستوران های بین راهی سراسر کشور در دستور کار قرا گرفت.

وی تصریح کرد: بازرسان سلامت محیط کار وزارت بهداشت 221 هزار و 454 بازرسی سنجش پرتابل مانند نمونه برداری سطوح ، شوری سنج و سنجش روغن در استان های مختلف کشور انجام داده و واحدهای متخلف را به سازمان های ذی ربط معرفی کرده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: