پیش‌بینی شمار قربانیان سرطان در سال ۲۰۱۸

کدخبر: 2263215

سرطان امروزه به یکی از اصلی‌ترین دلایل مرگ و میر انسان‌ها تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، نتایج آخرین تحقیقات آژانس بین‌المللی مطالعات سرطان نشان می‌دهد در سال ۲۰۱۸ میلادی حدود ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست خواهند داد. این سازمان همچنین تخمین زده است که تعداد موارد جدید ابتلا به سرطان به ۱۸.۱ میلیون مورد برسد.

این مرکز تحقیقاتی و پژوهشی همچنین می‌گوید در سال ۲۰۱۲ و به صورت تخمینی هشت میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به بیماری سرطان جان خود را از دست دادند. این در حالی است که موارد جدید ابتلا به این بیماری ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار مورد بوده است.

طبق اعلام این مرکز پژوهشی، رشد جمعیت، پیری و همچنین توسعه اجتماعی و اقتصادی از عواملی هستند که میزان ابتلا به سرطان را افزایش داده‌اند.

کابوس سرطان در جای‌جای جهان

هیچ منطقه‌ای در این کره خاکی از رشد قارچ‌گونه سرطان در امان نیست و این کابوس هر روز نقاط بیشتری را در چهار گوشه جهان در بر می‌گیرد. اما آسیا اصلی‌ترین محل ابتلا به سرطان به شمار می‌رود. حدود ۵۷ درصد از سرطان‌های کل جهان که به مرگ می‌انجامند در قاره کهن مشاهده می‌شوند. همچنین چیزی حدود نیمی از کل موارد ابتلا به سرطان هم در قاره آسیا روی می دهد.

قاره اروپا با اینکه تنها ۹ درصد جمعیت جهان را به خود اختصاص داده است، اما سهمی ۲۰ درصدی در آمار مرگ و میر بر اثر ابتلا به سرطان دارد. همچنین ۲۳ درصد از موارد جدید ابتلا به این بیماری در قاره سبز ظهور می‌کند.

بعد از آسیا و اروپا، آمریکا در جایگاه سوم قرار دارد. قاره ای که ۱۴ درصد از سرطان‌های منتهی به مرگ در آن دیده می‌شود.

انواع سرطان در سال ۲۰۱۸

تخمین‌ها حاکی از آن است که سرطان ریه در سال ۲۰۱۸ مرگبارترین نوع این بیماری باشد. تخمین زده می شود که سرطان ریه طی سال جاری جان یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از بیماران مبتلا به سرطان را خواهد گرفت. بعد از ریه، روده، معده، کبد و البته پستان چهار ضلع دیگر از پنج ضلعی سرطان های رایجِ کشنده را تشکیل می‌دهند. این پنج عضو از بدن، بیش از سایر بخش‌های بدن به دلیل ابتلا به سرطان جان افراد را در سال ۲۰۱۸ در سطح جهان خواهند گرفت.

به گزارش یورونیوز، کریستوفر ویلد، مدیر کل این موسسه در خصوص جزئیات این گزارش می‌گوید: برای مقابله با افزایش هشدار دهنده ابتلا به سرطان، پیشگیری نقش کلیدی ایفا می‌کند و فراهم کردن زمینه‌ها برای آموزش در راستای پیشگیری از این بیماری ضروری به نظر می‌رسد.

منبع: ایسنا

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: