با اکثریت آراء شورای مرکزی؛

مجتبی شاکری دبیرکل «جمعیت جانبازان» ماند

کدخبر: 2275139

مجتبی شاکری با کسب اکثریت آراء اعضای شورای مرکزی جمعیت جانبازان، برای دومین بار به عنوان دبیرکل این جمعیت انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شاکری با کسب اکثریت قریب به اتفاق آرای اعضای شورای مرکزی جمعیت، برای دومین مرتبه به عنوان دبیرکل این جمعیت انتخاب شد.

شاکری در نخستین جلسه شورای مرکزی منتخب دومین کنگره جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه همه ما باید قدرشناس مکتب انقلابی امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری و دستاورد های بی بدیل خون شهدا و ایثارگران و مقاومت همواره ملت انقلابی مان باشیم، ابراز امیدواری کرد که جمعیت جانبازان بتواند تمام توان خود را در مسیر تعالی انقلاب و استقرار اندیشه های امام راحل و مقام معظم رهبری به کار گیرد.

وی به نقل جمله ای از دیدار با رهبر انقلاب در حاشیه نماز جماعت یکی از ایام ماه رمضان امسال پرداخت و گفت: از مقام معظم رهبری تقاضا کردم جمله ای برای سفارش به جانبازان داشته باشند که از این دیدار خدمتشان نقل کنیم. ایشان فرمودند از قول من به جانبازان بگویید شما گنجینه های بزرگ و سرمایه های انقلاب هستید و ما مخلص شما هستیم.

شاکری تاکید کرد: این تعابیر لطیف و عمیق بار روی دوش جانبازان را سنگین تر می کند و اکنون در ۴۰ سالگی انقلاب و گذر از فراز و فرود حوادث و آشکار شدن جایگاه انقلاب اسلامی در منطقه و جهان باید پایه های تمدن بزرگ جهان اسلام را بر مبنای گنجینه بزرگ روحیه و منش انقلابی و گنجینه بزرگ فرهنگ ایثار و شهادت رقم زد.

وی تصریح کرد: جانبازان پرچمداران خط مقدم این عزم بزرگ، میراث داران همرزمان شهیدشان میتوانند در جایگاه نوع اندیشی، ایده پردازی، نظارت، هدایت و حمایت در نظام اجرایی کشور صراط مستقیم انقلاب اسلامی را صیانت کنند. تردید نیست که لایه لایه نظام اجرایی و مدیریتی کشور با گنجینه و روحیه و فرهنگ ایثار و جانبازی میتواند شاهد شگفت آفرینی های بی بدیل در عرصه های علمی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و بین المللی باشد.

دبیرکل جمعیت جانبازان با تاکید بر اینکه جایگاه دستگاه های فرهنگ ساز در تبدیل فرهنگ ایثار و شهادت در رفتار اجتماعی و سبک زندگی می تواند انرژی فوق العاده در تحرک جامعه ایجاد کند افزود: بنیاد شهید می توانست با بهره گیری از ظرفیت جانبازان و خانواده شهدا، بزرگ ترین قرارگاه فرهنگی برای مقابله با هجمه های دشمن و پیشبرد مکتب امام (ره) را رقم بزند که چنین نشده است.

وی تاکید کرد: هنوز یک قرارگاه مرکزی برای نقش آفرینی جانبازان و خانواده شهدا در عرصه فرهنگ جامعه وجود ندارد و البته جانبازان با پدیده آتش به اختیار در قالب های مختلف از جمله جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی به تکلیف خود عمل می کنند.

شاکری با بیان اینکه امام خمینی (ره) تمام وجود خود را وقف روشنگری و بصیرت افزایی جامعه، تاسیس جمهوری اسلامی و استقرار دولت اسلامی و رساندن این مراحل به جامعه اسلامی و تمدن بزرگ اسلامی کرد، در این عظم بزرگ با موانع داخلی، منطقه ای و بین الملی روبرو شد اظهار داشت: امام با تکیه به فرهنگ عاشورا و انتظار و عمل به تکلیف تمامی موانع را پشت سر گذارد. آن معمار بزرگ روزگار ما با قدرت ولایت و با اعتماد عمیق به وعده الهی باور به اهدی الحسنین را در ذره ذره وجود فرزندان معنوی خود به جا گذارد.

وی افزود: جانبازان اکنون به عنوان نسل اول و دوم پس از انقلاب همین مسیر نورانی را برای رسیدن به تمدن بزرگ جهان اسلام پی می گیرند. جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی ابزاری برای تحقق پاسداری از چنین حیثیتی است و موضوعیتی مستقل از این هدف بزرگ ندارد.

شاکری تاکید کرد: وقت گذاری اعضا در این عزم جمعی جنبه پر کردن اوقات فراغت یا صرفا مطلع شدن از اخبار و گزارش ها و تحلیل ها نیست. ما در قرارگاهی گرد هم آمده ایم که استکبار جهانی با اتحاد عبری غربی عربی تمامی ظرفیت هایش را برای محو هرگونه مقاومت انقلابی در جهان به صحنه آورده است؛ جنگی تمام عیار، واقعی، گسترده و چند لایه تر از ۸ سال دفاع مقدس.

وی گفت: همه فرزندان انقلاب و همه دلسوزان کشور باید از هر گونه حاشیه نشینی و عافیت طلبی دشمن ساخته پرهیز کنند. غفلت از هر نوع به ترک صحنه به نفع دشمن تمام می شود و استکبار به صراحت اعلام می کند که جز به محو اندیشه انقلاب اسلامی به چیزی رضایت نمی دهد. بهانه برای تهدید، تحریم و توهین همواره برای او برای طراحی جنگ سخت، نیمه سخت و نرم وجود دارد.

شاکری ادامه داد: حضور شخصیت ها و مسئولان در جلسات و نشست های پاسخگویی به جانبازان با انرژی مثبت و متراکمی که در این جمع وجود دارد، حس اعتماد به دین و انقلاب را در مسئولین بیش از پیش جاری می کند اما تاکنون از این ظرفیت آن گونه که شایسته و بایسته است استفاده نشده است.

شاکری ادامه داد: شورای مرکزی جمعیت جانبازان می تواند به نمایندگی از جانبازان و افراد همسو، همچون نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مسوولان درباره تکالیف و مسئولیت هایشان حساب کشی کند و به نوعی همچون مجلس که تذکر، طرح سوال و استیضاح می کند، در ساختار حزبی خود به همین شکل مطالبه گر باشد.

وی افزود: جمعیت در انجام وظایف حزبی میتواند با نقد و نظر تولید اندیشه و تحلیل راههای نو را پیش روی مسئولین قرار دهد و قطعا مسئولانی که در جریان تحلیل های منطقی و قابل مطالعه این مجموعه قرار بگیرند، از آن ها استفاده کرده و جلوی کژراهه های احتمالی در جریان انجام امور حاکمیتی با بهره گیری از همین تحلیل ها گرفته خواهد شد.

شاکری با تاکید بر اینکه یک جمع ایمانی و انقلابی با تولید فکر می تواند ساختار حکومت و جایگاه قدرت را محافظت کند و از کژی های احتمالی آن جلوگیری کند، افزود: برای انجام این مهم از ظرفیت تمام اعضا چه عضو معمولی و چه اعضای شورای مرکزی استفاده خواهد شد. به همین منظور در جریان تشکیل کمیته های جمعیت جانبازان فراخوان به تمام استان ها ارسال خواهد شد تا علاقمندان بتوانند در انجام وظایف کمیته ها همکاری کنند.

وی همچنین با اشاره به اصلاح اساسنامه جمعیت جانبازان در دومین مجمع عمومی این جمعیت که هفته گذشته برگزار شد گفت: اینکه مقرر شده فرزندان اعضا نیز در جمعیت حضور داشته باشند اتفاق مبارکی است اما می توان این کار را گستر ش داد، طوری که فرزندان جانبازانی که عضو جمعیت نیستند نیز در صورت تمایل امکان حضور در جلساتی را به شکل دوره ای داشته باشند تا به این ترتیب مانع از ایجاد فاصله در مجموعه جانبازان شویم.

دبیرکل جمعیت جانبازان با اشاره به بیانات امیدبخش اخیر مقام معظم رهبری که خواستار ارائه الگوی پایه پیشرفت ایرانی، اسلامی برای ۵۰ سال آتی شدند، تاکید کرد: جمعیت جانبازان در این زمینه نیز باید به تکلیف خود عمل کند و عزم همکاری برای تعریف این الگو را متناسب با فرهنگ تحرک آفرین، ایثار و جانبازی به صحنه بیاورد. ان شا الله بتوانیم به سهم خود عهد رزمنده بودن و به فرموده حضرت آیت الله جوادی آملی «جان ایثار» بودن را به سر منزل مقصود برسانیم.

وی از همه دست اندرکاران مرکزی و استانی برای برگزاری مجمع عمومی جمعیت جانبازان نیز که زمینه حضور بیش از ۳۰۰ تن را فراهم کردند، تقدیر کرد.

در نخستین جلسه شورای مرکزی منتخب دومین کنگره جمعیت جانبازن انقلاب اسلامی، علاوه بر تنظیم صورتجلسه برای ارسال به وزارت کشور حاوی اسامی ۲۵ عضو اصلی و ۵ عضو علی البدل شورای مرکز و نیز ۲ بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل که با رای شرکت کنندگان در مجمع عمومی انتخاب شدند، برگزاری جلسات هفتگی نیز تعیین تکلیف شد. بر این اساس مقرر شد جلسات هفتگی جمعیت روزهای یکشنبه برگزار شود که سه جلسه به شورای هماهنگی و برنامه ریزی و یک جلسه به شورای مرکزی اختصاص خواهد داشت.

منبع: مهر

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: