با هدف پیشگیری از دیابت و در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایلام،

اولین محصول بسته‌بندی‌شده شکر استویا به مرحله تجاری‌سازی رسید

کدخبر: 2284341

"شکر استویا"، اولین محصول بسته‌بندی‌شده در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی واحد ایلام با هدف پیشگیری از دیابت به مرحله تجاری‌سازی رسید.

به گزارش ایسنا، سید غلامرضا حسینی، رییس جهاد دانشگاهی ایلام با اعلام این خبر گفت: یکی از واحدهای فناور مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی واحد استان با همکاری کارخانه قند ایلام این محصول را وارد بازار کرده است و امکان صادرات این محصول به کشور عراق نیز مهیاست.

طبق اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، حسینی گفت: شکر رژیمی ریبانا با هدف کاهش مصرف شکر معمولی و پیشگیری از دیابت تولید شده است که در این شیوه ساکارز با قند گیاهی استیویا استخراج و غنی‌سازی می شود. با این تکنیک مصرف ساکارز کاهش و این شکر تولیدی دارای خاصیت شیرینی دو برابری شکر معمولی خواهد بود.

منبع: ایسنا

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: