ماجرای فرار از مالیات با مجوزهای سفره خانه / تفاوت رستوران با سفره خانه سنتی

کدخبر: 2294297

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران نسبت به نظارت صنفی جامعه سفره خانه داران سنتی بر صدور مجوزها تاکید کرد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، دلاور بزرگ نیا با اشاره به اینکه سفره خانه های سنتی فرهنگستانی است از آداب و رسوم میهمان نوازی و پذیرایی ایرانی و به همین منظورصدور پروانه فعالیت این صنف در قانون به میراث فرهنگی محول شده است، اظهار داشت: در غیر این صورت اگر تنها هدف ایجاد یک رستوران برای ارائه غذا بود متولی می توانست هر صنف و سازمان دیگری باشد.

بزرگ نیا در دیدار با اعضای جامعه سفره خانه داران سنتی استان تهران افزود: در گزارش صنفی هر مکانی که مجوز سفره خانه داشته باشد اما با سطح استاندارها و خدمات که در آئین نامه تعریف شده است مغایرت داشته باشد فرجه ای چند ماه برای اصلاح و رسیدن به سطح خدمات مطلوب داده می شود و در نهایت پس از تأیید جامعه سفره خانه داران سنتی پروانه بهره برداری تمدید می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران بر لزوم همکاری برای صدور مجوزهای صادر شده در این حوزه تاکید کرد و گفت: تخفیف های مالیاتی برای تأسیسات گردشگری و میراث فرهنگی به منظور توسعه صنعت گردشگری و صیانت از میراث فرهنگی در نظر گرفته شده است و این اجازه داده نخواهد شد که افرادی که قالباً تعداد آنها بسیار انگشت شمار است برای فرار مالیاتی و کاهش هزینه ها از مجوزهای صادر شده سوءاستفاده کنند.

پندهایی از گردشگری فرانسه با چاشنی اعتراضات / چرا بیمه کنسلی سفر برای ایرانیان وجود ندارد

اکسیژن جهان در خاک ایران/موزه زنده دنیا با درختان درمانگر و حیوانات منحصربه فرد + تصاویر

گلعلی بابایی:گردشگر خارجی بسیجی مسجد نیست/ پیشنهاد چهار فصلی برای تورهای گردشگری سیاه در مناطق دفاع مقدس

راز بانوی ناشناخته ای که بیش از دختر شاه ایران جیره سفر گرفته است/جیره سفر مردم 2500سال پیش چه بود؟

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: