مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو مطرح کرد:

فروش فرآورده‌های رنگ شده مرغ به جای فرآورده‌ گوشت قرمز

کدخبر: 2085297

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با توضیح در خصوص تقلب‌های صورت گرفته در عرضه فراورده‌های گوشت قرمز گفت: متاسفانه عده‌ای از رنگ‌های غیرمجاز برای تقلب و عرضه فرآورده‌های گوشت مرغ به‌جای گوشت قرمز استفاده می‌کنند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه صحبت‌هایش با رسانه‌ها صرفا در‌خصوص رنگ کردن فراورده‌های گوشت مرغ و ارائه آن‌ها تحت عنوان فراورده‌های گاو و گوسفند بوده است و نه خود گوشت آنها تصریح کرد: اصولا امکان تبدیل گوشت مرغ تازه به گوشت گرم و مصرفی وجود ندارد.

بهرام دارایی تاکید هم کرد: استفاده از رنگ‌های غیرمجاز در مواد غذایی بویژه استفاده از رنگ برای تقلب در فرآورده های گوشت مرغ بجای گوشت قرمز به واقع وجود دارد.

وی همچنین عنوان کرد: تقلب‌های این‌چنینی بدلیل اختلاف قیمتی است که بین گوشت قرمز و مرغ وجود دارد و متاسفانه توجیه اقتصادی مناسبی برای متقلبانی است که فرآورده‌هایی مثل سوسیس و کالباس را به اصطلاح زیر پله‌ای تولید می‌کنند.

این مقام مسئول در پایان ضمن توصیه به دقت در خرید و رویت شماره پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو در بسته‌بندی فرآورده‌های گوشتی به مردم این اطمینان خاطر را داد که سازمان غذا و دارو به صورت مستمر سطح عرضه را پایش می‌کند و محصولاتی که در آن‌ها تقلب صورت گرفته باشد را از سطح عرضه خارج می‌نماید بنابراین دلیلی برای نگرانی آنها وجود ندارد.

ارسال نظر: