"روشنای آینده"؛ آینده‌پژوهی انقلاب اسلامی از منظر رهبری منتشر شد

کدخبر: 2086594

"روشنای آینده" آینده‌پژوهی انقلاب اسلامی از منظر رهبری از سوی انتشرات انقلاب اسلامی همزمان با دهه فجر منتشر شد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، «روشنای آینده» آینده‌پژوهی انقلاب اسلامی از منظر رهبری از سوی انتشرات انقلاب اسلامی همزمان با دهه فجر منتشر شد.

دشمن میداند که روشن و درخشان بودن آینده، شوق مردم را برای تلاش و مجاهده افزایش میدهد و در مقابل تیره و تار دیدن فرجام انقلاب اسلامی، انگیزه‌ها را کاهش میدهد. بر این اساس است که یکی از اهداف دشمن در جنگ نرم به همین موضوع تعلّق گرفته است. رهبر معظّم انقلاب اسلامی (مدّظلّه‌العالی) در این زمینه میفرمایند:

« [میخواهند] باورهاى این مردم را عوض کنند؛ هدف جنگ نرم، تغییر باورها است. باورها مثل چه چیزهایى؟ ... باور به آینده؛ ... امید به آینده، باور به آینده، اینکه ما بالاخره این‌جور خواهیم شد؛ این‌جور خواهیم شد؛ اینها خیلى مهم است. بنده بنشینم اینجا و به مخاطبین - که قبول هم می کنند - بگویم شما باید کارى کنید که پنجاه سال دیگر، چهل سال دیگر، هرکس بخواهد به پیشرفت‌هاى علمىِ دست اوّل دست پیدا کند، ناچار باشد زبان فارسى یاد بگیرد؛ این یک آینده است، یک آینده‌ى مشعشع است؛ این را جوان قبول میکند، می پذیرد، فکر می کند این کار شدنى است که واقعاً هم شدنى است، قطعاً شدنى است، [میخواهند] این باور به آینده را تغییر بدهند؛ [که] آقا فایده ندارد، آقا بیخودى حرکت میکنید. پس تغییر باورها، از جمله باور به آینده است. »

کتاب روشنای آینده به طور جامع، وعده‌های صادق رهبر معظّم انقلاب در مورد آینده‌ی پیش روی ملّت و نظام اسلامی است که به کوشش آقای موسی هلودی در پنج بخش و در 444 صفحه گردآوری شده است.

بخش اوّل این کتاب به بررسی آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی اختصاص یافته است.

بخش دوّم این اثر ظرفیّت ها و امکاناتی را معرّفی می کند که بر پایه‌ی آن، دستیابی به آینده‌ای نورانی و متعالی ممکن خواهد بود.

اگرچه که یکی از ظرفیّت های نظام اسلامی، نیروهای مؤمن هستند که به برکت ایمان و استقامت ایشان، سنّت های الهی نیز به کمک می آیند و نوید آینده‌ای درخشان را می دهند، امّا به خاطر وجود موانعی بیرونی و درونی، اینگونه نیست که آینده‌ی روشن انقلاب خودبه‌خود به وجود آید بلکه در این زمینه مسئولیّت هایی متوجّه کارگزاران نظام و اقشار و خواص و آحاد مردم می کند.

در بخش سوّم و چهارم این اثر، به بررسی موانع درونی و بیرونی و همچنین مسئولیّت ها و وظایف پرداخته شده است.

بخش پنجم کتاب نیز حاوی وعده‌ها و پیش‌بینیهایی است که در سالهای مختلف توسّط رهبر معظّم انقلاب بیان شده است.

تذکّری که قبل از ورود خواننده‌ی محترم لازم است مورد توجّه قرار گیرد، آن است که برخی از عناوین مثل بصیرت یا شجاعت در بیانات معظّمٌ‌له از آن جهت که اکنون در ملّت شریف ایران وجود دارد، به عنوان ظرفیّت معرّفی شده است امّا از آنجا که برای تحقّق اهداف، حفظ این ویژگی ها لازم است، در برخی از دیگر بیانات ایشان، به عنوان وظایف و مسئولیّت ها بیان گردیده بود.

مطالعه‌ی این اثر نقش شایانی در روشن نمودن افق های پیش‌روی انقلاب اسلامی در نظر مخاطب محترم خواهد داشت و همچنین او را نسبت به وظایف و نقشی که در تحقّق آینده‌ی روشن و درخشان نظام اسلامی خواهد داشت آگاه خواهد کرد.

این کتاب منبعی غنی برای محقّقان و پژوهشگران و همچنین فعّالان انقلابی عرصه‌ی رسانه و هنرمندان متعهّد است تا رسالت خود را در دفاع از انقلاب اسلامی در مقابل جنگ نرم دشمن، به انجام رسانند.

ارسال نظر: