جهانگیری:

وقتی می‌شنوم که می‌گویند دولت در مقابل فلان مطلب رهبری ایستادگی کرده؛ غصه‌دار می‌شوم/ بهترین رابطه بین رهبری و رئیس‌جمهور وجود دارد

کدخبر: 2091451

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: وقتی می شنوم که کسی در جایی می‌گوید دولت یا رئیس‌جمهور در مقابل فلان مطلب رهبری ایستادگی کرده و یا انجام نداده واقعا به عنوان یک انسان غصه‌دار می‌شوم که چرا چنین حرف‌هایی گفته می‌شود.

به گزارش « نسیم آنلاین »، اسحاق جهانگیری روز دوشنبه در همایش ملی مشاورین ایثارگران دستگاه های اجرایی که در مجتمع فرهنگی سیدالشهدا(ع) برگزار شد، گفت: وقتی می شنوم که کسی در جایی می گوید دولت یا رییس جمهور در مقابل فلان مطلب رهبری ایستادگی کرده و یا انجام نداده واقعا به عنوان یک انسان غصه دار می شوم که چرا چنین حرف هایی گفته می شود.

وی ادامه داد: کشور در مقطع فعلی با مسایل مهمی هم در سطح جهانی، هم در سطح منطقه ای و هم در داخل روبرو است.

معاون اول رییس جمهوری یادآور شد: یکی از حرفهای اساسی دولت تدبیر و امید این بود که کشور وارد یک دورانی از مشکلات سیاست خارجی، داخلی، مسایل اقتصادی و سیاسی روبرو شده است که نیازمند تدبیر جدی برای عبور از آن است.

جهانگیری اضافه کرد: کشور حداقل در 5 تا 6 مورد از جمله در زمینه بیکاری، محیط زیست، نظام بانکی، بودجه دولت و منابع آب با چالش های بزرگ رو به رو است که عبور از این چالش ها و حل مشکلات نیازمند اراده، انسجام و عزم ملی است.

وی با بیان این که کشور برای عبور از چالش ها نیازمند این است که همه سطوح در یک جهت قراربگیرد، اظهار کرد: فهم دولت بر این بوده است که برای پیشرفت این امور جز با یک انسجام بزرگ ملی تحت هدایت رهبری امکان پذیر نیست.

معاون اول رییس جمهوری با یادآوری این مطلب که ما می توانیم بر همه چالش ها غلبه و به نحو مطلوب آن را پشت سر بگذاریم و برای آن هم برنامه و طرح وجود دارد، گفت: نظام مدیریت کشور به فضل الهی بعد از 38 سال از تدبیر، فکر و برنامه های مستحکمی برای عبور از چالش ها برخودار است اما پیش نیاز آن یک انسجام ملی است.

جهانگیری تاکید کرد: ما راهی جز این نداریم که عقلا، شرعا، اخلاقا و منطقا همه مسوولین و نیروهای موثر کشور، همه گروه ها و جناح های سیاسی در یک انسجام کامل تحت رهبری رهبر معظم انقلاب در کنار هم قرار بگیرند که بتوانیم کشور را از این چالش ها عبور دهیم و ان شاءالله عبور خواهیم داد.

** تک تک آحاد ملت ایران با مفهوم فرهنگ شهادت و ایثار عجین هستند

جهانگیری در ادامه به فرهنگ شهادت و ایثار اشاره کرد و گفت: موضوع شهید و ایثارگری برای ملت ما موضوع ناآشنا و کم اهمیتی نیست و تک تک آحاد ملت ایران با این مفهوم به صورت عملی عجین شده اند.

وی یادآور شد: انقلاب اسلامی به تعبیری که امام (ه) شروع کردند و در هیچ مرحله ای اجازه ندادند که حرکت نظامی برای پیروزی انقلاب اسلامی انجام بگیرد با تکیه بر راه امام حسین (ع) بود که در واقع راه ایثار، فداکاری و شهادت و پیروزی خون بر شمشیر بود.

معاون اول رییس جمهوری گفت: اگر با دقت و به دور از افق های دنیایی دوران انقلاب را نگاه کنیم، آن عامل اصلی که انقلاب را از آن جریان های سخت و پیچ های تند عبور داد روحیه ایثارگری و فداکاری ملت ایران بود که در راس همه آنها مساله جنگ 8 ساله است.

جهانگیری افزود: این که چه عاملی درست شد که این تحول در ملت ایران بوجود بیاید و ملت این چنین حاضر باشد برای آرمان های خود از جان و مال و هستی بگذرد روحیه ایثارگری و فداکاری بود.

وی با بیان این که جنگ تحمیلی یکی از جلوه های با شکوه ایثارگری و فداکاری ملت ایران است، گفت: ملت ایران توانست در مقابل تمام قدرت های دنیا در جنگ ایستادگی کنند. این دیگر اغراق نیست آن زمان هواپیماها و سیستم شوروی سابق، فرانسه ، آمریکا و پول های کشورهای منطقه یک طرف قرار گرفته بود و مردم ایران هم یک طرف.

معاون اول رییس جمهوری یادآور شد: این که گاهی اوقات به ما ایراد می گیرند شما انقلابتان را صادر نکنید، فکر می کنند مثلا ما برای صادرات انقلابمان باید یک کالای ویژه ای را بسته بندی و صادر کنیم.

جهانگیری گفت: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی این است که ملت ها برای رسیدن به آرمان ها و اهداف باید در مقابل زور و استکبار و قدرت های شیطانی مقاومت و ایستادگی کنند؛ در آن صورت است که آنها می توانند سرفراز باشند و روی پای خود بایستند.

وی افزود: در کشورهای اسلامی و منطقه به یک موضوعی تبدیل شده است که برای رسیدن به آرمان ها و اهداف مقدس باید تلاش کرد و از جان خود دریغ نورزید.

**جوانان بهترین سرمایه کشور

معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: در دیگر روزهای سخت پیش آمده برای ملت ایران که باز هم این روحیه ایثارگری و جانفشانی را از خود نشان دادند می توان به آتش نشانان اشاره کرد. جوان های یک ملتی احساس می کنند برای نجات مردم، از خود گذشتگی به خرج بدهند و خودشان را به خطر بیندازند. این سرمایه بسیار بزرگ و ارزشمند معنوی است که در اختیار نظام جمهوری اسلامی است.

جهانگیری افزود: وقتی به سرمایه های نظام فکر می کنیم همین چاه های نفت و خیلی پیش برویم تجربیات مدیریتی و مسایل دیگر را سرمایه های کشور می دانیم؛ در حالی که جوانان ما بهترین سرمایه ها هستند.

وی خاطرنشان کرد: ایثارگری یکی از مهمترین سرمایه هایی که این کشور در اختیار دارد و با تکیه بر این سرمایه معنوی می تواند سال های سال این راه مقدسی که امام (ره) طراحی کرده و رهبری امروز پشتیبان آن است را ادامه دهد.

معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: بر دوش تک تک ما این مسوولیت سنگینی می کند که بتوانیم این فرهنگ و روحیه را در ملت ایران نگه داری، توسعه و ترویج کنیم که مسوولین بخش فرهنگی کشور بیش از دیگران مسوولیت دارند. دولت در همه زمینه ها مسوولیت دارد و در این زمینه هم خود را مسوول می داند.

جهانگیری با بیان این که دولت در این زمینه دو مسوولیت سنگین دارد، گفت: یکی این است که باید کمک به ترویج، حفاظت و توسعه این فرهنگ کند که بار اصلی این مسوولیت در مرحله اول بر دوش بنیاد شهید و امور ایثارگران و در مرحله دوم بردوش تمام دستگاه هایی است که در آن دستگاه ها شما نماینده آن هستید.

وی افزود: ما در همه جای کشور شهید، ایثارگر، آزاده، جانباز و رزمنده داریم. بنابراین به همین نسبت فعالیت ها در همه نقاط کشور باید توسعه پیدا کند.

معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: ما کشور بزرگ با عظمت، تاریخ ساز و تمدن سازی هستیم .در این دوره باید این حرکتی که انجام دادیم را به عنوان یک الگو در جهان معرفی کنیم و این رسالت، متوجه شما است.

جهانگیری گفت: رسالت دیگر دولت که بسیار سنگین است توجه به امور ایثارگران ، خانواده های شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان است .

**یک سال از تحریم خارج شدیم آن هم با کاهش شدید بهای نفت

وی افزود: از این سه سال و نیم دولت، دوسال و نیم در تحریم بودیم که هم از نظر فروش میزان نفت و هم از نظر دسترسی به منابع درآمدی، مشکل داشتیم. یک سال هم که از تحریم خارج شدیم با کاهش شدید بهای نفت روبرو شدیم؛ الان قیمت نفت بشکه ای 50 دلار است که همه اینها روی بودجه دولت، تاثیر تعیین کننده ای داشته است.

معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: دولت اولویت های خود را روشن کرده است که در راس اولویت های آن براساس اعتقاد و باور دولت و هم براساس سند بالادستی که ابلاغ شده است، رسیدگی به امور ایثارگران جزء مهمترین مسوولیت هایی بوده که دولت انجام داده است و در حد وسع و توان دولت، منابع قابل توجهی به این بخش تخصیص داده شده است.

جهانگیری گفت: البته در همه این دستگاه ها این روحیه باید وجود داشته باشد. من از همه شما می خواهم در دستگاه هایی که حضور دارید این کارها را با جدیت پیگیری کنید. رسالتتان بر این باشد که کارهایی که مربوط به خانواده ایثارگران است به خوبی در دولت انجام شود.

وی یادآور شد: یکی از کارهای مهمی که رییس جمهوری از اول مسوولیت خود در برنامه های دولت یازدهم گذاشت به صورت هفتگی تا آنجایی که من اطلاع دارم آن را قطع نکرد، رفتن و سرزدن به خانواده شهید، جانبازان و ایثارگران بوده است.

معاون اول رئیس جمهوری اضافه کرد: یعنی رساندن این پیام که جزء افتخارات مسوولین رده اول کشور است که توفیق پیدا کنند تا دست بوس مادر و پدر شهید و خانواده ایثارگران باشند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر: