عزیزی مطرح کرد؛

استفاده از رنگ‌ شیمیایی در نبات‌ فله‌ای/ فریب رنگ این شیرین کننده‌های سرطان زا را نخورید

کدخبر: 2119458

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از رنگ‌های شیمیایی در تهیه نبات می‌تواند باعث بروز سرطان شود.

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ اظهار کرد: برای تهیه نبات معمولاً باید از زعفران که یک ماده با خاصیت است استفاده کرد تا نبات تهیه شده دارای خواص فراوانی باشد و در بهبود سلامت بدن تاثیر خوبی بگذارد.

وی عنوان کرد: برای کاهش هزینه در تهیه نبات معمولاً به جای زعفران از رنگ های شیمیایی و حتی طبیعی استفاده می شود و رنگ زرد را به نبات می زنند اما متأسفانه در برخی از موارد رنگ های به کار رفته در تهیه نبات های فله ای غیر استاندارد و شیمیایی است ومصرف این نبات در دراز مدت باعث بروز بیماری سرطان در افراد شود.

عزیزی تأکید کرد: رنگ های گل رنگ و بتا کاراتن جزء رنگ های طبیعی و سنتی است و استفاده از آن برای تهیه نبات علی رغم باور مردم هیچ مشکلی به وجود نمی آورد.

وی یادآور شد : به طور کلی رنگ های شیمیایی سنتزی که برای تهیه پفک و سایر تنقلات به کار گرفته می شوند، در دراز مدت باعث ایجاد عارضه سرطان در افراد مصرف کننده می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: