عزيزى در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ داد:

مواد غذايى سالم چه ويژگى هايى دارند؟

کدخبر: 2154243

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ويژگى هاى مواد غذايى سالم را تشريح كرد.

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: مواد غذایی که از نظر فیزیکی، شیمیایی و میکروبی مشکلی نداشته باشند جزو مواد سالم محسوب می شود.

وی بیان کرد: مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت های امروزه در دنیا محسوب می شود.

عزیزی عنوان کرد: محصولات غذایی که تولید می شود ممکن است دچار آلودگی فلزات سنگین، کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی باشند و همین مسئله سلامتی افراد را تهدید می کند.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران مطرح کرد: امروزه مواد غذایی که کم چرب، کم نمک و از قند کمی تولید شده باشند جزو محصولات سالم محسوب می شوند كه در این راستا وزارت بهداشت با اجرای چراغ راهنمای تغذیه باعث کاهش این مواد مضر در محصولات غذایی کارخانه ای شده است.

وی ادامه داد: مواد غذایی سالم موادى هستند که حاوی فیبرها ترکیبات آنتی اکسیدان، رنگ های مفید بوده که در همین راستا همه سبزیجات و میوه جات جزو مواد غذایی سالم و مفید برای بدن محسوب می شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: