حریرچی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛

اعزام بیش از ۱۰۰۰ اکیپ در راستای بازرسی از رستوران‌های بین راهی / سامانه ۱۹۰ برای رسیدگی به شکیایت‌های مردمی در حوزه مسائل بهداشتی

کدخبر: 2181508

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بیش از ۱۰۰۰ اکیپ در راستای بازرسی از رستوران‌های بین راهی در طرح سلامت نوروزی به سراسر کشور اعزلام شده اند.

ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ اظهار کرد: طرح بازرسی از رستوران های بین راهی و اغذیه فروشی های سراسر کشور از 15 اسفندماه 96 آغاز و تا پایان 15 فروردین ماه سال 97 ادامه پیدا می کند.

وی ادامه داد: تیم های وزارت بهداشت مکررا در راستای بازرسی از اماکن و رستوران های بین راهی تجهیز شده اند و بازرسی های جاده ای به طور وسیعی در مناطق مختلف کشور انجام می شود.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: سامانه 190 در اختیار مردم قرار گرفته است تا هرگونه شکایات از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی را به وزارت بهداشت اطلاع دهند تا این وزارتخانه در سریعترین زمان نسبت به رفع این مشکل اقدامات لازم را انجام دهد.

وی عنوان کرد: با بازرسی های انجام شده از رستوران های بین شهری و اغذیه فروشی ها که از تاریخ 15 اسفندماه 96 آغاز شده است تا به امروز دستور پلمپ 481 مورد صادر شده است.

حریرچی ادامه داد: پس از بازرسی از رستوران های بین راهی و اغذیه فروشی ها متأسفانه تا به این لحظه 860 مورد به مراکز غذایی ارجاع و بازرسی از بیش از 300 هزار مکان انجام شده است که در این بین بیش از 3 تن موادغذایی غیربهداشتی کشف و به وسیله عوامل بازرسی وزارت بهداشت معدوم شدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: