در کمتر از ۴ ساعت؛

فضاپیمای روسی رکورد سفر به ایستگاه فضایی بین المللی را شکست

کدخبر: 2231323

روسیه شب گذشته فضاپیمایی همراه موشک سایوز به ایستگاه فضایی بین المللی فرستاد که در کمتر از ۴ ساعت به مقصد رسید. این رکوردی جدید برای سفر به ایستگاه فضایی بین المللی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، فضاپیمای حمل بار ۷۰ Progress روسیه دیروز به سمت ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد تا ذخایر مورد نیاز خدمه Expedition۵۶ را به مقصد برساند. این فضاپیما در کمتر از ۴ ساعت به مقصد رسید و رکوردی جدید برای سفر به ایستگاه فضایی بین المللی ثبت کرد.

این فضاپیما ساعت۵:۵۱ دقیقه عصر به وقت ایالات شرقی آمریکا از مقر Baikonur Cosmodrome در قزاقستان همراه یک موشک سایوز به فضا فرستاده شد. این موشک در ساعت ۹:۳۱ دقیقه شب به ایستگاه فضایی بین المللی رسید. این پرواز حتی ۸ دقیقه زودتر از زمان پیش بینی شده به مقصد رسید.

این فضاپیما به نام Progress ۷۰ حاوی ۳ تن( ۲.۷ متریک تن) غذا، سوخت و ذخایر دیگر بود. فضاپیمای مذکور از بالای دریای تاسمان (میان استرالیا و نیوزلند) گذشت و پس از دو بار مدارزدن دور زمین به ایستگاه رسید. این در حالی است که سریع ترین سفر به ایستگاه فضایی بین المللی که با فضاپیماهای Progress و موشک های سایوز انجام شده حدود ۶ ساعت طول کشیده و فضاپیما حداقل پس از ۴ بار مدار دور زمین به ایستگاه فضایی می رسد.

این رکورد جدید پرواز نشان می دهد روسیه در آینده می تواند محموله ها و خدمه را سریع تر به ایستگاه فضایی برساند.

به هرحال این سومین باری است که فضاپیمای Progress۷۰ پروازی با سرعت بیشتر را آزمایش می کند. روسیه قصد داشت این عملیات را در ماموریت اکتبر ۲۰۱۷ و فوریه امسال انجام دهد اما پس از تاخیراتی، این پرتاب ها را به سفرهای دو روزه تبدیل کرد.

فضاپیمای Progress ۷۰ یک وسیله نقلیه فضایی است که از ۲۰۰۰ میلادی محموله هایی برای ایستگاه فضایی ارسال می کند. به هرحال اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود، تا ژانویه ۲۰۱۹ به ایستگاه فضایی متصل می ماند. پس از آن همراه زباله ها به سمت اتمسفر زمین ارسال می شود تا بسوزد.

این درحالی است که هم اکنون دو فضاپیمای دیگر(کپسول دراگون شرکت اسپیس ایکس و فضاپیمای سیگنوس) نیز ذخایر ایستگاه فضایی بین المللی را تامین می کنند. هر دوی این فضاپیماها آمریکایی هستند و چند روز طول می کشد تا به ایستگاه فضایی بین المللی برسند.

منبع: مهر

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: