مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح کرد:

افزایش ۳ برابری ظرفیت شبکه IP کشور/ شبکه ملی اطلاعات باکیفیت‌تر و پایدارتر شده است

کدخبر: 2293312

صادق عباسی شاهکوه از ۳ برابر شدن ظرفیت شبکه IP کشور به عنوان هسته مرکزی شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، صادق عباسی شاهکوه مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به توسعه هسته شبکه ملی اطلاعات اظهار کرد: مطابق الزامات و سند تصویبی، شبکه ملی اطلاعات زیرساخت ارتباطی فضای مجازی کشور محسوب می شود تا همه شبکه ها از طریق هسته مرکزی بهم متصل باشند که شبکه ارتباطات زیرساخت است و از فیبرنوری، شبکه انتقال و شبکه IP تشکیل شده است.

وی توسعه اخیرشبکه ملی اطلاعات را مربوط به توسعه شبکه IP کشور دانست و افزود: در چند سال اخیر حدود 70هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور کشیده شده که روی آن شبکه انتقال قرار دارد و حالا شبکه IP اکنون به سه برابر قبل افزایش ظرفیت داشته است.

عباسی شاهکوه با بیان اینکه با توسعه شبکه IP تعداد نقاط مرکزی از 24 به 17 کاهش پیدا می کند، تصریح کرد: با این روش شبکه ملی اطلاعات از نظر کیفیت و پایداری در وضعیت بهتری قرار می گیرد و تاخیرها، احتمال قطعی و در دسترس نبودن شبکه کاهش می یابد. ضمن اینکه با پیاده سازی کامل نسخه شش IPنقاط حضور زیرساخت در شبکه IP از 90 به 105 نقطه افزایش می یابد.

وی افزود: در اردیبهشت ماه ظرفیت شبکه انتقال به بیش از 22 ترابیت بر ثانیه رسید که ما اکنون بخشی از آن را برای شبکه IP استفاده می کنیم.

عباسی شاهکوه بیان کرد: در حال حاضر بخش عمده فیبرتاریک در اختیار شرکت مخابرات قرار دارد که بیش از 30 هزار کیلومتر را در بر می گیرد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات خاطرنشان کرد: در 105 نقطه IP و شاید در 250 نقطه نیز شبکه انتقال وجود دارد و فیبر در بیش از 350 شهر رد شده است.

وی با اشاره به این افزایش ظرفیت افزود: این پروژه کمتر از 10 ماه از قرارداد تا اجرای نهایی به طول انجامید که در طول پروژه نیاز به قطعی هایی بود که بدون احساس مزاحمت انجام گرفت.

مدیرعامل شرکت زیرساخت با اشاره به سه برابر شدن ظرفیت IP، اظهار کرد: پس از اجرای این پروژه ظرفیت از 7ترابیت بر ثانیه به حدود 20 ترابیت بر ثانیه می رسد که حدود سه برابر افزایش دارد.

مدیرعامل شرکت زیرساخت در ادامه با اشاره به امنیت این شبکه تصریح کرد: در این شبکه با طراحی اتصال نقاط امن و پایدار مقاومت بهتری در برابر حملات و ویروس هایی که از خارج وارد شبکه شده حاصل شده و امکان ارایه سرویس در سطوح مختلف برای تضمین کیفیت به انواع خدمات وجود دارد.

وی درباره پروژه« نور2» خاطرنشان کرد: در پروژه نور2 فیبرکشی در حال اجراست که پس از آن حدود 14 هزار کیلومتر به فیبرنوری ما اضافه و همه نقاط تحت پوشش زیرساخت تکمیل می شود و فیبرکشی که به عنوان تکلیف قانونی برای ما بود، انجام می شود.

عباسی شاهکوه افزود: هر آنچه اپراتورها درباره ارتباطات و ظرفیت در داخل کشور به آن نیاز دارند در اختیار آنها قرار می دهیم و با اینکه از سال 92 تاکنون مصرف بخش ارتباطات در کشور افزایش داشته اما شرکت ارتباطات زیرساخت همیشه پیشرو بوده است.

وی با اشاره به افزایش پهن باند برای استفاده راحت کاربران بیان کرد: با افزایش مصرف بخش ارتباطات در کشور میزان استفاده از پهن باند نیز بیشتر شده است و در حال حاضر 50-60 میلیون کاربر می توانند از این بخش استفاده کنند بنابراین با توسعه هسته مرکزی شبکه می توانیم پاسخگوی نیاز اپراتورها باشیم.

مدیرعامل شرکت زیرساخت درباره میزان استفاده مردم از شبکه ملی اطلاعات افزود: اکنون مردم از شبکه ملی اطلاعات خیلی بیشتر از قبل استفاده می کنند و میزان استفاده از این شبکه، حیاتی شده است.

وی درباره شبکه ترانزیت بین الملل نیز توضیح داد: ظرفیت در یک سال گذشته سه برابر رشد داشته و به بیش از سه ترابیت در ثانیه رسیده است که در برنامه ششم توسعه ظرفیت ترانزیت بین الملل برای ما حدود 30 ترابیت بر ثانیه تعیین شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: